BIZONYTALANSÁGBÓL, A STABILITÁSIG

IGAZ TÖRTÉNET ALAPJÁN

IGAZ ADATOKKAL

NEM BESZÉLÜNK MELLÉ!

GYAKORLATIASAN

LESZ ÉRTELME ELOLVASNOD!

HA AZT MONDOD NEM VOLT ÉRTELME MEGVENNI

VISSZA ADJUK A PÉNZED!

KONKRÉT MEGOLDÁSOK A BIZONYTALAN HELYZETEKRE

HOGY STABILABB CÉGED LEHESSEN!

STABILABB CÉGET SZERETNÉL?

AKKOR VEDD MEG!

Egy sikertörténet a miskolci Aranykorona Történelmi Étterem tulajdonosának főszereplésével.

Bizonytalan helyzetben volt a cég, sőt egyenesen be is akartak zárni, amikor találkoztunk Szendrei Mihállyal, az Aranykorona vezetőjével. Egy ilyen válságos krízishelyzetből sikerült kilábalniuk, méghozzá úgy, hogy egy stabil céget értek el a segítségünkkel.

Mindig izgalmas az, ha valami igaz történet alapján íródik, ezért is próbáltuk teljesen részleteiben leírni, hogy pontosan mit és miért tettünk.

Ennek a könyvnek a fő célja, hogy minél több vállalkozónak tudjunk segíteni, akiknek esetleg problémájuk adódott ebben a témában. Márpedig sajnos rengeteg vállalkozó került most bajba. Reméljük, elérjük a célunk, és ezzel valóban tudunk igaz adatokat adni Neked és segíteni.

SZENDREI IMRE

"A DMA hatékonyan fejleszti a személyiségem, rengeteg motivációt ad.

Vezetőként a DMA segít abban, hogy több szabadidőm legyen, és sokkal jobbá váljon az időgazdálkodásom. Javul folyamatosan az árazástechnikánk, mellyel magasabb bevételt és nyereséget tudhatunk magunknak.

A képzések rávilágítanak a munkatársak megtalálásának és megtartásának nehézségeire és megoldásaira. Szerintem egy növekvő és sikeres cég alapvető eleme a folyamatos önfejlesztés."

MARKASBOLT.HU

TULAJDONOS

TÖLTSD LE DÍJMENTESEN!

DMA LOGO 1.1.png
Névtelen terv (68).png

ÉRDEKEL, HOGYAN KEZELD A MUNKATÁRSAIDAT, AMIKOR NEM TARTJÁK A SZAVUKAT, VAGY NEM VÉGZIK EL A FELADATUKAT?

IRATKOZZ FEL AZ ONLINE MAGAZINUNKRA, ÉS TANULJ GYAKORLATI VEZETŐI ESZKÖZÖKET, MELYEKET EGYBŐL ALKALMAZNI TUDSZ A CÉGEDBEN!

HAVI 10.000+ OLVASÓ

HAVI 8 ÜZLETI CIKK

DÍJMENTES FELIRATKOZÁS

Iratkozz fel kötelezettségmentesen, és amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni, ha úgy érzed!

DMA LOGO 1.1.png

3508 Miskolc, Csabavezér út 27.