BIZONYTALANSÁGBÓL, A STABILITÁSIG

IGAZ TÖRTÉNET ALAPJÁN

IGAZ ADATOKKAL

NEM BESZÉLÜNK MELLÉ!

GYAKORLATIASAN

LESZ ÉRTELME ELOLVASNOD!

HA AZT MONDOD NEM VOLT ÉRTELME MGEVENNI

VISSZA ADJUK A PÉNZED!

KOKNRÉT MEGOLDÁSOK A BIZONYTALAN HELYZETEKRE

HOGY STABILABB CÉGED LEHESSEN!

STABILABB CÉGET SZERETNÉL?

AKKOR VEDD MEG!

Egy sikertörténet a miskolci Aranykorona Történelmi étterem tulajdonosának a főszerepével.

Bizonytalan helyzetben volt a cég, sőt egyenesen be is akartak zárni, amikor találkoztunk Szendrei Mihállyal, az Aranykorona vezetőjével. Egy ilyen válságos krízishelyzetből sikerült kilábalniuk, méghozzá úgy, hogy egy stabil céget értek el a segítségünkkel.

Mindig izgalmas szokott lenni, ha valami igaz történet alapján íródik, ezért is próbáltuk teljesen részleteiben leírni, hogy pontosan mit tettünk és miért tettük.

Ennek a könyvnek a fő célja, hogy minél több vállalkozónak tudjunk segíteni, akiknek esetleg problémájuk akadt ebben a témában. Márpedig sajnos rengeteg vállalkozó került most bajba. Reméljük, hogy a célunk elérjük és ezzel valóban tudunk igaz adatokat adni Neked és segíteni.

SZENDREI IMRE

"A DMA hatékonyan fejleszti a személyiségem, rengeteg motivációt ad.

Vezetőként a DMA segít abban, hogy több szabadidőm legyen, és sokkal jobbá váljon az időgazdálkodásom. Javul folyamatosan az árazás technikánk, mellyel magasabb bevétel és nyereséget tudhatunk magunknak.

A képzések rávilágítanak a munkatársak megtalálásának és megtartásának nehézségeire és megoldásaira. Szerintem egy növekvő és sikeres cég alapvető eleme a folyamatos önfejlesztés."

MARKASBOLT.HU

TULAJDONOS

MOST MEG TUDOD VENNI 2990 FT-ÉRT

Miután megrendelted, e-mailben fogsz kapni egy Vállalati Térkép-et, majd amilyen hamar lehet, felvesszük veled a kapcsolatot az utalással kapcsolatban.

DMA LOGO 1.1.png
Közelgő Online Üzleti Akadémiák - PRÓBÁLD KI DÍJMENTESEN!
Fri, Apr 10
Ahol éppen vagy!
HOGYAN KEZELD A GYORS VÁLTOZÁSOKAT A CÉGEDBEN? - bevezetés
Kiváncsi vagy, hogyan kezeld a cégedben a gyorsan beáramló változásokat? Esetleg szeretnéd még stabilabban viselni ezeket a változásokat? Csatlakozz be díjmentesen és hallgasd meg hogyan tudod kezelni ezeket a szituációkat konkrét gyakorlatokkal.
Share
Fri, Apr 17
Ahol éppen vagy!
VÁLSÁGKEZELÉS A CÉGEDBEN - bevezetés
Kiváncsi vagy, hogyan kezeld a válságos időszakokat a cégedben? Esetleg szeretnéd stabilan átvészelni a válságos helyzeteket? Csatlakozz be díjmentesen és hallgasd meg hogyan tudod kezelni ezeket a szituációkat konkrét gyakorlatokkal.
Share