20190726_DMA_Arazas_056 (2).jpg

Hogyan vezess be cégfejlesztési eszközöket?

ONLINE CÉGVEZETŐI AKADÉMIA

2021. MÁRCIUS 10.

Próbáld ki az Online Cégvezetői Akadémiát 30 napig kedvezményesen!

9:00 - 10:30

Reggeli löket, ahol olyan cégvezetők számolnak be a tapasztalataikról, akik elmesélik, hogyan tettek szert nagyobb stabilitásra és több szabadidőre. Valamint hogyan érték el, hogy a cégükben használják a cégfejlesztési eszközöket.

10:45 – 17:00

Kezdődik a Cégvezetői Akadémia:

 

  • Hogyan vezess be cégfejlesztési eszközöket?

Biztos jártál már úgy, hogy voltál egy előadáson, szemináriumon, vagy volt egy jó ötleted, megosztottad a többiekkel, de nem fogadták jól, és nem lett belőle semmi.

Mit tegyél akkor, amikor szembe találod magad olyanokkal, akik ellened és a cég ellen mennek, és eszükben sincs elfogadni az újdonságokat? Ezen az Akadémián eszközöket fogsz arra kapni, hogy elérd azt, hogy az ötletedet, az előadásokon hallottakat tényleg használjátok a cégetekben. Ezt egy nagyon pontos irányelvben fogod megkapni, amit az Akadémia után is tudsz használni a többi vezetőddel, hogy ne sodródj el a célod irányából más emberek miatt.

Más cégektől is tudsz tanulni, tapasztalatot cserélni, hiszen Zoomon ott lesz a többi hasonszőrű cégvezető, akik aktívan részt vesznek a képzésben. 

 

Baráti hangulat és barátságos társaság jellemzi a csapatot, nem egy konzervatív képzésre kell gondolni, ezért is vagyunk egyediek ebben.

 

Magyarországon ez az Online Cégvezetői Akadémia prémium kategóriába tartozik, és senki másnál nem tudsz ilyen minőséget kapni.

 

Nem engedjük el a kezed, melletted vagyunk a képzésen!

SZENDREI IMRE

"A DMA hatékonyan fejleszti a személyiségem, rengeteg motivációt ad.

Vezetőként a DMA segít abban, hogy több szabadidőm legyen, és sokkal jobbá váljon az időgazdálkodásom. Javul folyamatosan az árazástechnikánk, mellyel magasabb bevételt és nyereséget tudhatunk magunknak.

A képzések rávilágítanak a munkatársak megtalálásának és megtartásának nehézségeire és megoldásaira. Szerintem egy növekvő és sikeres cég alapvető eleme a folyamatos önfejlesztés."

MARKASBOLT.HU

TULAJDONOS

Jelentkezz kötelezettségmentesen és vegyél részt a

HOGYAN VEZESS BE CÉGFEJLESZTÉSI ESZKÖZÖKET?

- DMA ONLINE CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁN kedvezményesen!

2021. MÁRCIUS 10.

 

FEJLESZD VÁLLALKOZÁSODAT KONKRÉT CÉGVEZETŐI ESZKÖZÖKKEL ONLINE.

Próbáld ki az Online Cégvezetői Akadémiát 30 napig kedvezményesen!

Névtelen terv (68).png

ÉRDEKEL, HOGYAN KEZELD A MUNKATÁRSAIDAT, AMIKOR NEM TARTJÁK A SZAVUKAT, VAGY NEM VÉGZIK EL A FELADATUKAT?

IRATKOZZ FEL AZ ONLINE MAGAZINUNKRA, ÉS TANULJ GYAKORLATI VEZETŐI ESZKÖZÖKET, MELYEKET EGYBŐL ALKALMAZNI TUDSZ A CÉGEDBEN!

HAVI 10.000+ OLVASÓ

HAVI 8 ÜZLETI CIKK

DÍJMENTES FELIRATKOZÁS

Iratkozz fel kötelezettségmentesen, és amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni, ha úgy érzed!

DMA LOGO 1.1.png

3508 Miskolc, Csabavezér út 27.