Csoport_5535.jpg

CÉGVEZETŐI AKADÉMIA

ETIKAI KIVIZSGÁLÁSOK

2020.09.23. | 9:00-17:00-ig | CALIMBRA HOTEL | MISKOLC

KÍVÁNCSI VAGY, HOGYAN MŰKÖDIK A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA?

NÉZD MEG A VIDEÓT RÓLA!

MIRŐL LESZ SZÓ AZ 1 NAP FOLYAMÁN?

 

- Mit tegyél, ha megszegik a megállapodásokat veled szemben?

- Hogyan vizsgáld ki az ellentmondásokat időveszteség nélkül?

- Miként végezz kivizsgálásokat a stresszes helyzetekben?

- A kivizsgálás után hogyan kezeld az etikátlanságot?

 

A vezetőnek a legnagyobb feszültséget az okozza, hogy érzi, hogy valami nem stimmel, de nem tudja, hogy ki/mi okozza ezt a problémát, és hogyan keresse meg az igazi okát. Ezért sok olyan munkatársa van, akinek fizetést ad azért is, ami a cégnek nem értékes. Ha nem szeretnéd, hogy sok logikátlanság legyen a cégedben, akkor gyere el és tanuld meg a sikeres kivizsgálás technológiáját. Egy teljes kalapleírással térsz majd haza, amit azonnal be tudsz vezetni a cégedbe. Gyakorlatban megtanulod az ellentmondó adatok megtalálását, melyek a zűrzavart, feszültséget okozzák a cégben. Illetve 14 szituációs gyakorlatban elsajátítod azt a tudást, amivel kezelni tudod az etikátlanságokat.

HOGYAN TUDJUK BEVEZETNI AZ ESZKÖZÖKET EGY CSOPORTOS KÉPZÉSEN?

Először mindig ajánljuk, hogy gyere el egy próbára, ahol láthatod, hogyan működünk, mit csinálunk, hogyan vezetünk be dolgokat.

 

Alapvetően egy laptopra lesz szükséged és egy hozzávaló töltőre. Minden ilyen akadémián készülünk neked egy anyaggal, melyet tudsz használni a laptopodon, ebből fogunk dolgozni. Például, ha árazástechnika a nap témája, akkor azzal kapcsolatos kalapleírásokat fogsz kapni és irányelveket.

 

Ezeket az anyagokat megmutatjuk, hogyan tudod alkalmazni a cégeden belül, esettanulmányokon, tapasztalatokon keresztül. Gyakoroljuk is ezeknek a bevezetését, használatát, hogy tényleges gyakorlati eszközöket tudjunk átadni.

Képzés közben több Mentor is van, akiknek a segítségét tudod kérni folyamatosan. Ők segítenek minden anyag teljes megértésében. Ha valamit nem tudsz alkalmazni, megmutatják, nálad hogyan lehet ezt megoldani.

 

Eközben még más cégektől is tudsz tanulni, tapasztalatot cserélni, hiszen a többi cégvezető sem csendben ül.

 

Baráti hangulat és barátságos társaság jellemzi a csapatot, nem egy konzervatív képzésre kell gondolni, ezért is vagyunk egyediek ebben.

 

Magyarországon ez a Cégvezetői Akadémia prémium kategóriába tartozik, és senki másnál nem tudsz ilyen minőséget kapni.

 

Nem engedjük el a kezed, melletted vagyunk a képzésen!

SZENDREI IMRE

"A DMA hatékonyan fejleszti a személyiségem, rengeteg motivációt ad.

Vezetőként a DMA segít abban, hogy több szabadidőm legyen, és sokkal jobbá váljon az időgazdálkodásom. Javul folyamatosan az árazástechnikánk, mellyel magasabb bevételt és nyereséget tudhatunk magunknak.

A képzések rávilágítanak a munkatársak megtalálásának és megtartásának nehézségeire és megoldásaira. Szerintem egy növekvő és sikeres cég alapvető eleme a folyamatos önfejlesztés."

MARKASBOLT.HU

TULAJDONOS

KÉRJ AJÁNLATOT A KÖVETKEZŐ CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁRA, ÉS PRÓBÁLD KI KEDVEZMÉNYESEN!

AZ ÁRAJÁNLATOT KÖTELEZETTSÉGMENTESEN LE TUDOD TÖLTENI!

 
Névtelen terv (68).png

ÉRDEKEL, HOGYAN KEZELD A MUNKATÁRSAIDAT, AMIKOR NEM TARTJÁK A SZAVUKAT, VAGY NEM VÉGZIK EL A FELADATUKAT?

IRATKOZZ FEL AZ ONLINE MAGAZINUNKRA, ÉS TANULJ GYAKORLATI VEZETŐI ESZKÖZÖKET, MELYEKET EGYBŐL ALKALMAZNI TUDSZ A CÉGEDBEN!

HAVI 10.000+ OLVASÓ

HAVI 8 ÜZLETI CIKK

DÍJMENTES FELIRATKOZÁS

Iratkozz fel kötelezettségmentesen, és amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni, ha úgy érzed!

DMA LOGO 1.1.png

3508 Miskolc, Csabavezér út 27.