DIENES ATTILA

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

20 évvel ezelőtt kezdtem el vállalkozni, méghozzá kereskedőként.

Cégeket futtattam fel, majd adtam el. Ekkor kezdett el érdekelni a szervezetfejlesztés. Elkezdtem megtanulni, hogy egy szervezet miből áll, hogyan működik és miként lehet azt teljesen ideálissá tenni. Tanultam Angliában, Amerikában és még sorolhatnám. Miután megtanultam minden kis apró részletét egy vállalkozás sikeres működésének, akkor döntöttem úgy, hogy konzultáns leszek. Azaz cégekkel fogok együttműködni, közösen dolgozni, hogy az a cég a lehető legmagasabb szintet tudja elérni.

Ennek már 13 éve, és azóta több mint 15.000 cégvezető szavazott nekünk bizalmat és képződött nálunk. Mára pedig oda jutottunk, hogy amikor egy cégben elkezdjük az együttműködést, akkor már 1 év alatt teljesen stabillá tudjuk azt tenni. Ennek eredményeképp a vezetők nem lesznek stresszesek, nem küzdenek időhiánnyal, illetve a munkatársaik motiváltak és hatékonyak lesznek.

SZUPERKÉPESSÉGEM:

Bárhol és bármikor kiszagolom, hogy hol van még utolsó méz. Akármilyen hülye ötletet ki tudok találni.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: attila@dma.hu

Telefonszám: 06 20 333 3363

PINCZÉSNÉ SITÁR BEÁTA

MENTOR

5 éve erősítem a DMA csapatát. Ezalatt az idő alatt elértem, hogy az ügyfeleink mosolyogva fizessenek nekünk, akármennyi összegről is legyen szó! Ezen felül, ha együtt fogunk működni, akkor Én fogom a céged hitelképességét hétről-hétre mérni, hogy teljesen irányítani tudd a céged! Ezért is vagyok mentor!

SZUPERKÉPESSÉGEM:

Bármilyen mennyiségű pénzt el tudok fogadni.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: bea@dma.hu

Telefonszám: 06 20 217 6838

DIENES MARTIN

KÖZÖNSÉG KAPCSOLATTARTÓ

16 évesen könyvet írtam a fiataloknak, ami már az első évében bestseller lett Magyarországon. Ezen felül már háromszor futottam körbe az országot azért, hogy a fiataloknak egy drogmentes jövőjük legyen és több 20.000 fiatalnak segítettem személyesen.

Most 19 éves vagyok és egy éve erősítem a csapatot! A cég ismertté tételén, innovációin és brand-jén dolgozom. Illetve az Én területem a CégTeszt is. Remélem, hogy Veled is együtt fogunk működni!

SZUPERKÉPESSÉGEM:

Azt adom el neked, amit csak szeretnél. CT-t készítek cégekben, mégse vagyok orvos.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: martin@dma.hu

Telefonszám: 06 70 421 8100

KŐHÁZI KONRÁD

ONLINE MARKETING - MENTOR

Imádok az online térben kóborolni. Szeretek új dolgokat felfedezni és azokat adaptálni a cégünkre, ezért is felelek Én az online marketingért.

Ezen felül a munkatárs megtalálás az, amiben segíteni fogok Neked.

SZUPERKÉPESSÉGEM:

Az egyszerű feladatokból is bonyolultat csinálok.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: konrad@dma.hu

Telefonszám: 06 70 671 9382

DIENES ANNA

PÉNZÜGYI-OSZTÁLY VEZETŐ

Akármilyen pénz érkezik is hozzánk, az rajtam biztosan keresztül fog menni! Én költöm el a legjobban a pénzt és arra figyelek, hogy mindenre legyen bőségesen. Nem szeretek pénzt költeni, mégis nekem kell, szóval kicsit vicces.

Viccet félretéve, tudom, hogy a pénzed jó helyen lesz itt, szóval ne izgulj!

SZUPERKÉPESSÉGEM:

Mindenkinek az édesanyja tudok lenni.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: anna@dma.hu

Telefonszám: 06 31 328 5455

SZERETNÉL LÉPÉST TENNI EGY STABILABB CÉG FELÉ?

AKKOR IGÉNYELD A VÁLLALATI TÉRKÉPET DÍJMENTESEN!

A Vállalati Térkép egy olyan eszköz, ami utat mutat ahhoz, hogy egy cégvezetőnek hogyan lehet stabilabb a cége és hogyan lehet több szabadideje, tehát hogyan tud szintet lépni a vállalkozásával!

TAPASZTALAT A VÁLLALATI TÉRKÉPRŐL!

"A DMA Vállalati térkép jól megjeleníti azokat a tájékozódási pontokat, melyek a kívánt cél, azaz egy jól működő, konfliktusoktól és probléma halmazoktól mentes töretlenül fejlődő cég eléréséhez vezetnek. Egy ilyen vállalatban a tulajdonos és vezetőség az operatív tevékenységek helyett a virágzó jövő megteremtésén munkálkodik úgy, hogy az különösebb erőfeszítés helyett inkább egy sikerekben gazdag élvezetes játszmát jelent.

Ehhez a cég valamennyi munkatársa és partnerei elégedett és együttműködő magatartással járulnak hozzá. A DMA szolgáltatása a vállalati térképre épülő navigációs rendszer, ami a konkrét felhasználó lehetőségeit figyelembe véve végigvezet a leggyorsabb útvonalon. Gyakorlati és kézzel fogható eszközöket ad az elvárt eredmény mielőbbi legpontosabb megvalósításához."

ILLÉS GÁBOR - VÖRSAS KFT. - TULAJDONOS

Közelgő Online Üzleti Akadémiák - PRÓBÁLD KI DÍJMENTESEN!
Fri, Apr 10
Ahol éppen vagy!
HOGYAN KEZELD A GYORS VÁLTOZÁSOKAT A CÉGEDBEN? - bevezetés
Kiváncsi vagy, hogyan kezeld a cégedben a gyorsan beáramló változásokat? Esetleg szeretnéd még stabilabban viselni ezeket a változásokat? Csatlakozz be díjmentesen és hallgasd meg hogyan tudod kezelni ezeket a szituációkat konkrét gyakorlatokkal.
Share
Fri, Apr 17
Ahol éppen vagy!
VÁLSÁGKEZELÉS A CÉGEDBEN - bevezetés
Kiváncsi vagy, hogyan kezeld a válságos időszakokat a cégedben? Esetleg szeretnéd stabilan átvészelni a válságos helyzeteket? Csatlakozz be díjmentesen és hallgasd meg hogyan tudod kezelni ezeket a szituációkat konkrét gyakorlatokkal.
Share