A CSAPATUNK:

DIENES ATTILA

CÉGFEJLESZTÉSI KONZULTÁNS,

ÜGYVEZETŐ, TULAJDONOS

Hát mondjuk úgy, hogy "nem ma kezdtem el vállalkozni" - de talán nem is tegnap - méghozzá kereskedőként.

Cégeket futtattam fel, majd adtam el. Ekkor kezdett el érdekelni a cégfejlesztés. Elkezdtem megtanulni, hogy egy szervezet miből áll, hogyan működik és miként lehet azt teljesen ideálissá tenni, hogy nekem és a vezetőimnek ne kelljen halálra dolgoznunk magunkat.

Tanultam Angliában, Amerikában és még sorolhatnám. Miután megtanultam minden kis apró részletét egy vállalkozás sikeres működésének, akkor döntöttem úgy, hogy konzultáns leszek. Magyarul cégekkel fogok együttműködni, közösen dolgozni, hogy az a cég a lehető legmagasabb szintet tudja elérni a vezetésében és szolgáltatásában. Bevallom őszintén, imádom ezt csinálni!

Ennek már 14 éve, és azóta több mint 15.000 cégvezető szavazott nekünk bizalmat és képződött nálunk. Mára pedig oda jutottunk, hogy ha Magyarországon valaki gyakorlati cégfejlesztést szeretne a vállalatában, akkor mindenféleképpen hozzánk jön. Erre büszke is vagyok!

SZUPERKÉPESSÉGEM:

Bármikor ki tudom szagolni, hogy hol van az utolsó méz.

Persze, én indítottam el ezt a céget, viszont mindent a munkatársaimnak köszönhetek, szóval ismerd meg Őket is a továbbiakban:

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: attila@dma.hu

Telefonszám: 06 20 333 3363

KŐHÁZI KONRÁD

ONLINE MARKETING ÉS MUNKATÁRS MEGTALÁLÁS MENTOR

Mindent megtanultam az elmúlt 2 év alatt a DMA-nál a munkatársak felvételéről és az online marketing minden fortélyáról. Ebben segítek az összes cégnek, mellyel együttműködünk.

Fiatal vagyok, viszont hatalmas célokat tűztem ki magam elé az életemben, és ezeket meg is fogom valósítani! Ha esetleg szeretnél megajándékozni, akkor a kedvenc márkám a Mercedes! :)

Egyébként imádok az online térben kóborolni. Szeretek új dolgokat felfedezni és azokat adaptálni a cégünkre, ezért is felelek Én az online marketingért, ami bizony igen jól működik.

SZUPERKÉPESSÉGEM:

Az egyszerű feladatokból akármikor bonyolultat csinálok.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: konrad@dma.hu

Telefonszám: 06 70 671 9382

IMG_8774.JPG

DIENES MARTIN

TULAJDONOS, KÖZÖNSÉGKAPCSOLATOK

16 évesen könyvet írtam a fiataloknak, mely már az első évében bestseller lett Magyarországon. Ezenfelül már háromszor futottam körbe az országot azért, hogy a fiataloknak egy drogmentes jövőjük legyen, és több mint 20.000 fiatalnak segítettem személyesen.

Most 19 éves vagyok és egy éve erősítem a csapatot! A cég ismertté tételén, innovációin és brandjén dolgozom. Mondhatjuk úgy, hogy összetartom a céget, amíg a többiek dolgoznak. :)

Az Én területem a CégTeszt is, ahol teljesen felmérjük a céged, hogy hol tudnád még stabilabbá tenni.

SZUPERKÉPESSÉGEM:

Bármilyen autót egyből felismerek. CT-t készítek cégekben, mégse vagyok orvos.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: martin@dma.hu

Telefonszám: 06 70 421 8100

SZEKERES VIVIEN

ADMINISZTRÁCIÓS ÉS SZERVEZÉSI MENTOR

Most csatlakoztam a DMA csapatához, alapvetően közgazdaságtant tanultam turizmus szakon, viszont a szállodaipar "fellendülése" most annyira nem volt ideális, hogy abban helyezkedjek el. :)

Minden jelentkezést Én dolgozok fel, és minden esemény lebonyolítását én végzem el.

Szóval én dolgozok a legtöbbet, de ezt ne mondjátok el másnak.

SZUPERKÉPESSÉGEM:

A kedvességemmel akármit el tudok érni az embereknél.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: vivien@dma.hu

Telefonszám: 06 31 328 0800

DIENES ANNA

PÉNZÜGYI MENTOR

Akármilyen pénz érkezik is hozzánk, az rajtam biztosan keresztül fog menni! Én költöm el a legjobban a pénzt, és arra figyelek, hogy mindenre legyen bőségesen. Nem szeretek pénzt költeni, mégis nekem kell, szóval kicsit vicces.

Viccet félretéve, tudom, hogy a pénzed jó helyen lesz itt, szóval ne izgulj!

SZUPERKÉPESSÉGEM:

Mindenkinek az édesanyja tudok lenni.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

E-mail cím: anna@dma.hu

Telefonszám: 06 31 328 5455

DIENES EMMA

KÁVÉ FELELŐS

Szeretnél egy finom kávét inni nálunk? Akkor Én várlak hatalmas nagy szeretettel!

Egyébként, amit tudnod kell rólam, hogy a kavékészítésnél már csak a lovakat szeretem jobban!

Bármit megtennék, hogy végre legyen egy lovardám, ahol egész nap a lovaimmal tudok lenni, és gondozni tudom őket.

 

Ha véletlenül lenne egy lovardád, akkor szívesen megnézném!

Köszi, hogy elolvastad! <3

IMG_6123.jpg

SZERETNÉL LÉPÉST TENNI EGY STABILABB CÉG FELÉ?

AKKOR IGÉNYELD A VÁLLALATI TÉRKÉPET DÍJMENTESEN!

A Vállalati Térkép egy olyan eszköz, mely utat mutat ahhoz, hogy egy cégvezetőnek hogyan lehet stabilabb cége és több szabadideje, tehát hogyan tud szintet lépni a vállalkozásával!

DMA - Vállalati Térkép kép.png

TAPASZTALAT A VÁLLALATI TÉRKÉPRŐL!

"A DMA Vállalati Térkép jól megjeleníti azokat a tájékozódási pontokat, melyek a kívánt cél, azaz egy jól működő, konfliktusoktól és probléma halmazoktól mentes, töretlenül fejlődő cég eléréséhez vezetnek. Egy ilyen vállalatban a tulajdonos és vezetőség az operatív tevékenységek helyett a virágzó jövő megteremtésén munkálkodik úgy, hogy az különösebb erőfeszítés helyett inkább egy sikerekben gazdag élvezetes játszmát jelent.

Ehhez a cég valamennyi munkatársa és partnerei elégedett és együttműködő magatartással járulnak hozzá. A DMA szolgáltatása a Vállalati Térképre épülő navigációs rendszer, mely a konkrét felhasználó lehetőségeit figyelembe véve végigvezet a leggyorsabb útvonalon. Gyakorlati és kézzel fogható eszközöket ad az elvárt eredmény mielőbbi legpontosabb megvalósításához."

DMA_Etika_20190927_005.jpg

ILLÉS GÁBOR - VÖRSAS KFT. - TULAJDONOS

DMA LOGO 1.1.png