pexels-perfecto-capucine-1329571.jpg

E-KÖNYV

SZERETNÉL OLVASNI OLYAN ESETTANULMÁNYOKAT ÉS CÉGFEJLESZTÉSI ESZKÖZÖKET, AMIK A CÉGED STABILIZÁLÁSÁBAN TUDNAK EGY SEGÍTSÉGET ADNI?

AKKOR VEDD MEG A DMA E-KÖNYVEIT, AMIT AZ EMBEREK KEZELÉSÉRŐL ÉS EGY CÉG ISMERTÉ VÁLÁSÁRÓL ÍRTUNK NEKED.

HOGYAN KEZELD, HA NEM TARTJÁK A SZAVUKAT MÁSOK?KÉZIKÖNYV A MUNKATÁRSAK TERMELÉSRE BÍRÁSÁHOZ!

NEM TARTJŰK A SZAVUKAT - E-KÖNYV.png

Találkoztál már olyannal, mikor jómagad etikus vagy és minden esetben próbálod tartani a szavad, ellenben mások keresztbe húzzák a megállapodásokat, és nem tartják a szavukat?

Sajnos az ilyen megállapodás megszegések akár a cégvezető stresszes életéhez is vezethetnek, így egyáltalán nem fogja élvezni a cégvezetést, és még rosszul is fogja magát érezni.

Az ilyen hasonló helyzetekre írtuk ezt az E-Könyvet.

Ennek a könyvnek a fő célja, hogy minél több vállalkozónak tudjunk segíteni, akiknek esetleg problémájuk adódott ebben a témában. Valóban tudunk igaz adatokat adni Neked és segíteni.

BIZONYTALANSÁGBÓL, A STABILITÁSIG!

IGAZ TÖRTÉNET ALAPJÁN!

ZŰRZAVAR KEZELÉSE (1).png

Egy sikertörténet a miskolci Aranykorona Történelmi Étterem tulajdonosának főszereplésével.

Bizonytalan helyzetben volt a cég, sőt egyenesen be is akartak zárni, amikor találkoztunk Szendrei Mihállyal, az Aranykorona vezetőjével. Egy ilyen válságos krízishelyzetből sikerült kilábalniuk, méghozzá úgy, hogy egy stabil céget értek el a segítségünkkel.

Mindig izgalmas az, ha valami igaz történet alapján íródik, ezért is próbáltuk teljesen részleteiben leírni, hogy pontosan mit és miért tettünk.

Ennek a könyvnek a fő célja, hogy minél több vállalkozónak tudjunk segíteni, akiknek esetleg problémájuk adódott ebben a témában. Márpedig sajnos rengeteg vállalkozó került most bajba. Reméljük, elérjük a célunk, és ezzel valóban tudunk igaz adatokat adni Neked és segíteni.

DMA LOGO 1.1.png
Névtelen terv (68).png

ÉRDEKEL, HOGYAN KEZELD A MUNKATÁRSAIDAT, AMIKOR NEM TARTJÁK A SZAVUKAT, VAGY NEM VÉGZIK EL A FELADATUKAT?

IRATKOZZ FEL AZ ONLINE MAGAZINUNKRA, ÉS TANULJ GYAKORLATI VEZETŐI ESZKÖZÖKET, MELYEKET EGYBŐL ALKALMAZNI TUDSZ A CÉGEDBEN!

HAVI 10.000+ OLVASÓ

HAVI 8 ÜZLETI CIKK

DÍJMENTES FELIRATKOZÁS

Iratkozz fel kötelezettségmentesen, és amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni, ha úgy érzed!

DMA LOGO 1.1.png

3508 Miskolc, Csabavezér út 27.