Sharm El Sheikh-ben töltenek egy hetet, és nem azért, hogy megcsodálják a Piramisokat, vagy a helyiekkel kössenek üzletet. Most a magyar cégvezetők Európában egyedülálló módon a Dienes Management Academy teljesen cégre szabott prémium képzésén vesznek részt.

Az ország minden tájáról érkeznek, sőt még határon túlról is.

„Eredetileg 8 főt terveztünk, de „sajnos” túljelentkezés volt. Még véletlenül sem nyaralni megyünk. Kőkemény képzésről fog szólni ez a hét. Itt napi tíz órát foglalkoznak majd a vezetők a cégeikkel, ami összeadva több mint 1000 óra tanulást jelent. Nincs másik ilyen képzés Európa-szerte, ahol egy konzultáns az ügyfeleit Egyiptomba utaztatja, hogy fejlődjenek.”

- árulta el Dienes Martin a DMA közönségkapcsolat tartója.

Mint kiderült, az utazás célja nem kifejezetten turisztikai célzatú, és szó sincs arról, hogy kecskét szeretnének cserélni a helyiekkel az egyik ügyvezetőre. :)

Bár Dienes Attilát A Legőrültebb Konzultánsként ismerik, így a megszokott jókedv garantált, de mégsem viccelik majd el ezt a hetet.

„Igaz, hogy 5 csillagos szállodában leszünk, és senkit sem zárunk be a szobájába, vagy tiltunk el attól, hogy megismerje ezt a csodás helyet. Mégis tanulni, tervezni utaznak el velünk a cégvezetők. A résztvevők megálmodják a cégük teljes jövőképét, akár 5-10, vagy 20 évre előre, amit cégre szabva, egyénileg dolgoznak ki. Egy ideális képet alkotnak arról, hogyan tud a legjobban működni a szervezetük. Kigyomláljuk az olyan problémákat, mint a stressz, rossz belső kommunikáció, szervezetlenség, és időhiány. Helyette garantáltan lesz szabadidejük, és egy átlátható, célirányos szervezet, ahol stresszmentesen dolgoznak a munkatársak és a vezetők.”

- mesélte Martin.

Dienes Attilát, a Dienes Management Academy tulajdonosát, A Legőrültebb Konzultánst is kerestük a témával kapcsolatban, de ő azt mondta, nem akar nyilatkozni addig, amíg nem tudja, pontosan hány kecskét is ér 11 cégvezető. :)

Zárásként Fekete Tamás tapasztalatát mutatnám meg egy korábbi Elvonulásról

(aki nem mellesleg most is ott lesz Egyiptomban):

 

„A DMA képzései alapjaiban megváltoztatták a cégünk működését és eredményességét, folyamatos növekedési pályára álltunk.

A prémium képzés, az „Elvonulás” egy új dimenziót nyitott számomra, mely megmutatta a vízió és a tökéletesre kidolgozott célok fontosságát. Mindez a program egy hihetetlenül szép és nyugodt környezetben még többet adott annál, mint amit vártam. Ha az ember egy íjat fog a kezében, azzal is pontosan tudja, hogy a céltábla közepébe szeretne betalálni, és arra fókuszál, vagyis megtervezett célzás nélkül nincs pontos találat sem.”

2019.01.20.

CÉGTESZT
ÜZLETI  KONZULTÁCIÓ
CÉGVEZETŐI AKADÉMIA
ÜZLETI KÖNYV
Közelgő Online Üzleti Akadémiák - PRÓBÁLD KI DÍJMENTESEN!
Fri, Apr 10
Ahol éppen vagy!
HOGYAN KEZELD A GYORS VÁLTOZÁSOKAT A CÉGEDBEN? - bevezetés
Kiváncsi vagy, hogyan kezeld a cégedben a gyorsan beáramló változásokat? Esetleg szeretnéd még stabilabban viselni ezeket a változásokat? Csatlakozz be díjmentesen és hallgasd meg hogyan tudod kezelni ezeket a szituációkat konkrét gyakorlatokkal.
Share
Fri, Apr 17
Ahol éppen vagy!
VÁLSÁGKEZELÉS A CÉGEDBEN - bevezetés
Kiváncsi vagy, hogyan kezeld a válságos időszakokat a cégedben? Esetleg szeretnéd stabilan átvészelni a válságos helyzeteket? Csatlakozz be díjmentesen és hallgasd meg hogyan tudod kezelni ezeket a szituációkat konkrét gyakorlatokkal.
Share