Sharm El Sheikh-ben töltenek egy hetet, és nem azért, hogy megcsodálják a Piramisokat, vagy a helyiekkel kössenek üzletet. Most a magyar cégvezetők Európában egyedülálló módon a Dienes Management Academy teljesen cégre szabott prémium képzésén vesznek részt.

Az ország minden tájáról érkeznek, sőt még határon túlról is.

„Eredetileg 8 főt terveztünk, de „sajnos” túljelentkezés volt. Még véletlenül sem nyaralni megyünk. Kőkemény képzésről fog szólni ez a hét. Itt napi tíz órát foglalkoznak majd a vezetők a cégeikkel, ami összeadva több mint 1000 óra tanulást jelent. Nincs másik ilyen képzés Európa-szerte, ahol egy konzultáns az ügyfeleit Egyiptomba utaztatja, hogy fejlődjenek.”

- árulta el Dienes Martin a DMA közönségkapcsolat tartója.

Mint kiderült, az utazás célja nem kifejezetten turisztikai célzatú, és szó sincs arról, hogy kecskét szeretnének cserélni a helyiekkel az egyik ügyvezetőre. :)

Bár Dienes Attilát A Legőrültebb Konzultánsként ismerik, így a megszokott jókedv garantált, de mégsem viccelik majd el ezt a hetet.

„Igaz, hogy 5 csillagos szállodában leszünk, és senkit sem zárunk be a szobájába, vagy tiltunk el attól, hogy megismerje ezt a csodás helyet. Mégis tanulni, tervezni utaznak el velünk a cégvezetők. A résztvevők megálmodják a cégük teljes jövőképét, akár 5-10, vagy 20 évre előre, amit cégre szabva, egyénileg dolgoznak ki. Egy ideális képet alkotnak arról, hogyan tud a legjobban működni a szervezetük. Kigyomláljuk az olyan problémákat, mint a stressz, rossz belső kommunikáció, szervezetlenség, és időhiány. Helyette garantáltan lesz szabadidejük, és egy átlátható, célirányos szervezet, ahol stresszmentesen dolgoznak a munkatársak és a vezetők.”

- mesélte Martin.

Dienes Attilát, a Dienes Management Academy tulajdonosát, A Legőrültebb Konzultánst is kerestük a témával kapcsolatban, de ő azt mondta, nem akar nyilatkozni addig, amíg nem tudja, pontosan hány kecskét is ér 11 cégvezető. :)

Zárásként Fekete Tamás tapasztalatát mutatnám meg egy korábbi Elvonulásról

(aki nem mellesleg most is ott lesz Egyiptomban):

 

„A DMA képzései alapjaiban megváltoztatták a cégünk működését és eredményességét, folyamatos növekedési pályára álltunk.

A prémium képzés, az „Elvonulás” egy új dimenziót nyitott számomra, mely megmutatta a vízió és a tökéletesre kidolgozott célok fontosságát. Mindez a program egy hihetetlenül szép és nyugodt környezetben még többet adott annál, mint amit vártam. Ha az ember egy íjat fog a kezében, azzal is pontosan tudja, hogy a céltábla közepébe szeretne betalálni, és arra fókuszál, vagyis megtervezett célzás nélkül nincs pontos találat sem.”

2019.01.20.

CÉGTESZT
ÜZLETI  KONZULTÁCIÓ
CÉGVEZETŐI AKADÉMIA
ÜZLETI KÖNYV

KÍVÁNCSI VAGY, HOGY MIÉRT OLVASSA 10.000 CÉGVEZETŐ AZ ÜZLETI CIKKEINKET HETI 2 ALKALOMMAL?

Ezt mondták az olvasók:

,,Azonnal használható tudást kapok, amivel stabilabb lesz a cégem, és időt takarítok meg.''

Iratkozz fel kockázatmentesen az Online Magazinra, és kerülj közelebb a stabilitáshoz!

(Amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan tudsz leiratkozni is, bármikor!)

Azért kérünk el tőled ennyi adatot, mert most díjmentesen egy Vállalati Térképet is ki fogunk Neked postázni!

DIENES MANAGEMENT ACADEMY

3508 Miskolc, Futó u. 74.