6 JÓ OK ARRA, HOGY MIÉRT

NE FEJLESZD A VÁLLALKOZÁSODAT!

De tényleg soha!

A képzés szabadidőt ad egy vezetőnek, stresszmentessé teszi az életét, a munkatársaival kitermelteti a bérüket és még motiválttá is teszi Őket.

Hát kinek kellenének ezek a felesleges dolgok? :)

 

De kezdjünk is bele:

1. - Szabadidő

Jut idő a családra, sportra és saját magára is. Nincs olyan érzése, hogy a vállalkozás felemészti a vezetőt, mivel élvezi azt, hogy működik a cége. Tud nyaralni a családjával, amikor csak szeretne.

 

De valljuk be, sokkal jobb, mikor az irodában kell gürcölni estig, és a munkatársak helyett kell dolgozni, úgy, hogy semmire ne legyen időnk.

2. - Motivált Munkatársak

A munkatárs motivált, lelkesen dolgozik, és nincs olyan eset, hogy a főnökhöz megy kérdezősködni. Egyszerűen tudja, mi a dolga, és kitermeli a bérét.

Természetesen építőek a gondolatai a céggel kapcsolatban.

 

De hát kinek lenne ilyenre szüksége? Sokkal jobb, mikor a vezető végzi el az összes munkát, és ő termel a munkatársak helyett! Sőt örül, hogy nem mennek el a munkatársak.

3. - Stresszmentesség

A cég vezetése jó hangulatú, a vezetők nem stresszesek és nincsenek összetűzések cégen belül. Nyugodt, barátságos a légkör, és jó ott dolgozni!

 

De jobb, ha valaki stresszes, ideges, nyugtalan. Az ember életét is lerövidíti, és még csak nem is élvezi.

De ahogy szokták mondani: „Nyugodj meg, mert attól megnyugszol!"

4. - Profit

Az ideális, mikor csak és kizárólag profitot termel a cég, és tele van pénzzel.

A profit évente 2-3-4-szeresére növekszik, könnyedén. Az oka, hogy tele van a szervezet profitot hozó termékkel/szolgáltatással, ami által soha nincs a cég mínuszban. Sőt, hatalmas a plusz profit!

 

Ehelyett sokkal jobb az árral operálni, amíg végül egyáltalán nem keresünk rajta,

vagy ami még rosszabb: mínuszba megyünk. És emellett árulunk mindent, amin csak bukunk.

De a legrosszabb, hogy a munkatárs se termeli ki a bérét, így gyakorlatilag nekünk már pénzünk sincs.

5. - Munkaerőhiány

Mindegyik cég életében eljön az a pillanat, mikor munkatársakat kell felvenni, növelni kell a létszámot. Ez nagyon könnyen megy! Meghirdetjük az állást, jelentkeznek rengetegen, és már csak interjúztatni kell őket. Máris van 3-4 új munkatárs, aki munkára kész és könnyen betanul.

Legalábbis a cégeknél, melyek fejlődnek, azoknál ez a normális.

6. - Hatékony Munkatársak

A munkatársak hatékonyan dolgoznak együtt. A hatékony alatt pedig azt értjük, hogy egy bizonyos feladatot képesek kevesebb idő alatt elvégezni. Mert ugye, ez a hatékonyság.

Nem ülnek a munkán órákig, és tudják, hogy mit kell csinálni.

 

De talán az sokkal jobb, mikor nem dolgoznak, vagy ha esetleg mégis,

akkor pedig teljesen eredménytelen az egész.

Szörnyű, igaz?

EZ A 6 JÓ OK,

ami miatt Neked is teljesen felesleges fejlesztened a vállalkozásod!

SZERETNÉL LÉPÉST TENNI EGY STABILABB CÉG FELÉ?

AKKOR IGÉNYELD A VÁLLALATI TÉRKÉPET DÍJMENTESEN!

A Vállalati Térkép egy olyan eszköz, mely utat mutat ahhoz, hogy egy cégvezetőnek hogyan lehet stabilabb cége és több szabadideje, tehát hogyan tud szintet lépni a vállalkozásával!

TAPASZTALAT A VÁLLALATI TÉRKÉPRŐL!

"A DMA Vállalati Térkép jól megjeleníti azokat a tájékozódási pontokat, melyek a kívánt cél, azaz egy jól működő, konfliktusoktól és probléma halmazoktól mentes, töretlenül fejlődő cég eléréséhez vezetnek. Egy ilyen vállalatban a tulajdonos és vezetőség az operatív tevékenységek helyett a virágzó jövő megteremtésén munkálkodik úgy, hogy az különösebb erőfeszítés helyett inkább egy sikerekben gazdag élvezetes játszmát jelent.

Ehhez a cég valamennyi munkatársa és partnerei elégedett és együttműködő magatartással járulnak hozzá. A DMA szolgáltatása a Vállalati Térképre épülő navigációs rendszer, ami a konkrét felhasználó lehetőségeit figyelembe véve végigvezet a leggyorsabb útvonalon. Gyakorlati és kézzel fogható eszközöket ad az elvárt eredmény mielőbbi legpontosabb megvalósításához."

ILLÉS GÁBOR - VÖRSAS KFT. - TULAJDONOS

Névtelen terv (68).png

ÉRDEKEL, HOGYAN KEZELD A MUNKATÁRSAIDAT, AMIKOR NEM TARTJÁK A SZAVUKAT, VAGY NEM VÉGZIK EL A FELADATUKAT?

IRATKOZZ FEL AZ ONLINE MAGAZINUNKRA, ÉS TANULJ GYAKORLATI VEZETŐI ESZKÖZÖKET, MELYEKET EGYBŐL ALKALMAZNI TUDSZ A CÉGEDBEN!

HAVI 10.000+ OLVASÓ

HAVI 8 ÜZLETI CIKK

DÍJMENTES FELIRATKOZÁS

Iratkozz fel kötelezettségmentesen, és amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni, ha úgy érzed!

DMA LOGO 1.1.png

3508 Miskolc, Csabavezér út 27.