Alapvetően a most kialakult helyzetre hoztuk létre az Online Konzultációt, azt mértük fel a cégvezetők piacán, hogy a cégek vagy teljesen jól működnek tovább VAGY teljes bizonytalanságban vannak.

Zűrzavaros a kommunikáció, a munkatársakkal bizonytalanságok vannak, ismeretlen vizeken eveznek és sorolhatnánk.

Az Online Konzultációkon olyan stabil adatokat adunk a vezetőknek, amivel valóban kijjebb tudnak jönni a zűrzavarból.

Díjmentesen ki tudod próbálni, így semmilyen veszteséged nem származhat belőle. Amiért díjmentes, mivel ezzel próbáljuk avállalkozókat segíteni Magyarországon.

Az Online Konzultációkat a Zoom nevű alkalmazáson keresztül végezzük. Egy nagyon egyszerű rendszer.

Nagyjából 1-2 órát vesz igénybe egy próba alkalom, ahol a legnagyobb nehézségedre kapsz megoldást. A fent leírtak közül.

Akkor, ha már megérett a gondolat, hogy nagyobb stabilitást, több szabadidőt is el lehetne érni a cégedben. Akkor, ha szintet szeretnél lépni. És nyilván akkor, ha érzed a zűrzavart és bizonytalanságokat.

NAGY ANTAL

"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat.

Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni.

Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."

GNR NYOMDA

TULAJDONOS

PRÓBÁLD KI AZ ONLINE KONZULTÁCIÓNKAT DÍJMENTESEN!

DMA LOGO 1.1.png
Névtelen terv (68).png

ÉRDEKEL, HOGYAN KEZELD A MUNKATÁRSAIDAT, AMIKOR NEM TARTJÁK A SZAVUKAT, VAGY NEM VÉGZIK EL A FELADATUKAT?

IRATKOZZ FEL AZ ONLINE MAGAZINUNKRA, ÉS TANULJ GYAKORLATI VEZETŐI ESZKÖZÖKET, MELYEKET EGYBŐL ALKALMAZNI TUDSZ A CÉGEDBEN!

HAVI 10.000+ OLVASÓ

HAVI 8 ÜZLETI CIKK

DÍJMENTES FELIRATKOZÁS

Iratkozz fel kötelezettségmentesen, és amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni, ha úgy érzed!

DMA LOGO 1.1.png

3508 Miskolc, Csabavezér út 27.