people-on-a-video-call-4226140 (1).jpg

ONLINE KONZULTÁCIÓ

PRÓBÁLD KI DÍJMENTESEN!

SZERETNÉL LÉPÉST TENNI EGY STABILABB CÉG FELÉ?

KERESED A LEHETŐSÉGET CÉGFEJLESZTÉSBEN?

MEGREKEDT A CÉGED EGY SZINTEN, ÉS NEM TUDOD MI LEGYEN?

MIRE LESZ JÓ A CÉGEDNEK EZ AZ ONLINE KONZULTÁCIÓ?

Az Online Konzultációk során első sorban a megismerkedést szoktuk előnyben részesíteni. Ahogyan Te sem ismersz minket, mi sem ismerünk téged. Elsőnek pedig megismerünk, elmondod mivel foglalkozol, hogyan is csinálod ezt. Ezzel fel tudjuk mérni, hogyan állsz a cégeddel és mi lehet a leghatékonyabb a számodra.

Következő lépésben a konzultánsunk már látni fogja, hogy milyen nehézségek vannak a céged vezetésével kapcsolatban. Azzal a konkrét nehézséggel kapcsolatos esettanulmányokon vezet végig téged, ahol bemutatja milyen cégvezetői eszközök léteznek, amiket akár holnaptól tudsz alkalmazni a cégedben. Hiszen mi értelme lenne beszélni, ha nem tudod utána alkalmazni azt?

 

Fontos, hogy díjmentesen ki tudod próbálni. Miért is díjmentes? Gondolj bele: nekünk az ideális ügyfél az, akinek van szándéka, hogy változtasson a cégén és fejlődjön. Meg szeretnénk ismerni, majd esetlegesen csak utána beszélni arról, hogy együttműködjünk-e vagy sem.

MENNYI IDŐT VESZ EZ IGÉNYBE ÉS MIRE KAPOK MEGOLDÁST?

Nagyjából 1 órát vesz igénybe egy próba alkalom. De ezidő alatt rálátást kapsz eszközökre a cégeddel kapcsolatban.

MIKOR ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI AZ ONLINE KONZULTÁCIÓT?

Akkor, ha már megérett a gondolat, hogy nagyobb stabilitást, több szabadidőt is el lehetne érni a cégedben. Esetleg, ha megrekedtél egy szinten és nem tudod, hogy mihez kezdj.

HOGYAN CSATLAKOZUNK ÖSSZE EGYMÁSSAL?

A Zoom evű alkalmazást használjuk. Egy Google Naptáras értesítőt és eseményre meghívunk, amiben le lesz írva a Zoom link, amire csak rá kell kattintanod.

MEKKORA CÉGGEL PRÓBÁLJAM EZT KI?

Már akár 100 millió árbevétel felett, de 10 munkatárs felett érdemes kipróbálni.

NAGY ANTAL

"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat.

Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni.

Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."

GNR NYOMDA

TULAJDONOS

PRÓBÁLD KI AZ ONLINE KONZULTÁCIÓT DÍJMENTESEN!

DMA LOGO 1.1.png
Névtelen terv (68).png

ÉRDEKEL, HOGYAN KEZELD A MUNKATÁRSAIDAT, AMIKOR NEM TARTJÁK A SZAVUKAT, VAGY NEM VÉGZIK EL A FELADATUKAT?

IRATKOZZ FEL AZ ONLINE MAGAZINUNKRA, ÉS TANULJ GYAKORLATI VEZETŐI ESZKÖZÖKET, MELYEKET EGYBŐL ALKALMAZNI TUDSZ A CÉGEDBEN!

HAVI 10.000+ OLVASÓ

HAVI 8 ÜZLETI CIKK

DÍJMENTES FELIRATKOZÁS

Iratkozz fel kötelezettségmentesen, és amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni, ha úgy érzed!

DMA LOGO 1.1.png

3508 Miskolc, Csabavezér út 27.