MÁS, HASONLÓ VÁLLALKOZÓKTÓL TUDSZ TANULNI!

Mivel online tanulunk csoportosan, így rengeteg olyan ötlet vetődik fel, amit a Te vállalkozásodban is fel tudsz használni. Sőt, az Online Üzleti Akadémiának pont az a lényege, hogy minél több ilyen felismerés legyen, minél több ilyen döntést hozz! Ezen felül mindegyik ötlet és mindegyik tanács konkrétan gyakorlati, így egyből tudod alkalmazni!

CSAK 1 ÓRÁT VESZ IGÉNYBE!

Nagyon könnyen, a Zoom nevű alkalmazáson keresztül be fogsz kerülni egy csoportba, ahol lesz egy Mentor.

Ő fog végigkísérni a programon, ami az ismerkedéssel kezdődik, majd egy csoport által kiválasztott témával folytatódik, amit kifejtünk, átveszünk, akármennyi kérdésre válaszolunk.

Majd pedig zárásként elmondjuk - ha tetszett Neked -, mi a következő lépésed.

STABIL ADATOKAT KAPSZ AZ EMBEREK KEZELÉSÉRŐL, VÁLLALATI ETIKÁRÓL!

A Vállalati Etika minden stabil cég alapját képezi, és amennyiben ezt egy vezető nem alkalmazza, megállapodás megszegések lesznek, és nem fog termelni a csapat.

Így ezzel segítünk a magyarországi vállalkozóknak, hogy minél stabilabb cégük lehessen. Úgy mutatjuk be az Online Üzleti Akadémián a Vállalati Etika technológiáját, hogy az segítség lehessen, és ne még több munkaként legyen megélve.

PÉNZTÁRCABARÁT

Teljesen díjmentesen ki tudod próbálni. Nyilván nekünk is vannak fizetős szolgáltatásaink, máshogy nem is tudnánk túlélni cégként. Ami viszont fontos, hogy mi hagyjuk, hogy a cégvezetők ténylegesen meg tudják kóstolni, ki tudják próbálni néhány szolgáltatásunk, mint például ezt is.

A célunk, hogy ebből gyakorlati eszközöket tudj hazavinni magaddal, és ha úgy érzed, még szükséged van ilyenekre, akkor pedig folytasd velünk a munkát.

Fontos megjegyezni, hogy KÖTELEZETTSÉGMENTES ez a próba.

KIVIZSGÁLÁSOK

ONLINE ÜZLETI AKADÉMIA

2020.06.03.

HATÉKONY TERJESZTÉS

ONLINE ÜZLETI AKADÉMIA

2020.06.10.

PRÓBÁLD KI AZ ONLINE ÜZLETI AKADÉMIÁT

DÍJMENTESEN ÉS KÖTELEZETSÉGMENTESEN!

 

REGISZTRÁLJ, MI FELHÍVUNK ÉS MEGNÉZZÜK, HOGY MELYIK IDŐPONT ÉS MELYIK TÉMA TETSZIK SZÁMODRA A LEGJOBBAN.

 

NAGY ANTAL

"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat.

Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni.

Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."

GNR NYOMDA

TULAJDONOS

DMA LOGO 1.1.png
Névtelen terv (68).png

ÉRDEKEL, HOGYAN KEZELD A MUNKATÁRSAIDAT, AMIKOR NEM TARTJÁK A SZAVUKAT, VAGY NEM VÉGZIK EL A FELADATUKAT?

IRATKOZZ FEL AZ ONLINE MAGAZINUNKRA, ÉS TANULJ GYAKORLATI VEZETŐI ESZKÖZÖKET, MELYEKET EGYBŐL ALKALMAZNI TUDSZ A CÉGEDBEN!

HAVI 10.000+ OLVASÓ

HAVI 8 ÜZLETI CIKK

DÍJMENTES FELIRATKOZÁS

Iratkozz fel kötelezettségmentesen, és amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni, ha úgy érzed!

DMA LOGO 1.1.png

3508 Miskolc, Csabavezér út 27.