ÜGYFÉL TAPASZTALATOK

 

Téged is mások tapasztalata szokott meggyőzni?

Akkor jó helyen jársz!

KÖSZÖNJÜK NEKTEK, HOGY EGYÜTTMŰKÖDÜNK!

Markovich Béla - Mapei Kft. Ügyvezető, Magyarország

Olvasd el az üzleti cikkünk a Portfolio.hu-n és a Pénzcentrum-on!

Olvasd el az üzleti cikkünk a Piac és Profit-on!

KOSZTYU LÍVIA TAPASZTALATA

MUNKATÁRS SZEMPONTBÓL

NAGY ANTAL

"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat.

Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni.

Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."

GNR NYOMDA

TULAJDONOS

Molnár Zoltán - Royal Mosoda

Tulajdonos

PRÓBÁLD KI AZ ÜZLETI KONZULTÁCIÓT DÍJMENTESEN!

SZENDREI IMRE

"A DMA hatékonyan fejleszti a személyiségem, rengeteg motivációt ad.

Vezetőként a DMA segít abban, hogy több szabadidőm legyen, és sokkal jobbá váljon az időgazdálkodásom. Javul folyamatosan az árazás technikánk, mellyel magasabb bevétel és nyereséget tudhatunk magunknak.

A képzések rávilágítanak a munkatársak megtalálásának és megtartásának nehézségeire és megoldásaira. Szerintem egy növekvő és sikeres cég alapvető eleme a folyamatos önfejlesztés."

MARKASBOLT.HU

TULAJDONOS

Varga Csaba Dániel - Aranykorona

Munkatárs

PRÓBÁLD KI A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁT DÍJMENTESEN!

DUDIK ATTILA

"A saját és munkatársaim személyiség fejlődése, hatékonysága nagymértékben javul a képzések folyamán. A mindennapi nehézségek leküzdésében, a konfliktusok kezelésében motivációt ad a résztvevőknek. Segítenek, hogy a munkatársak stressz mentes környezetben, csapatban, együtt termeljenek, amely által a cég nagyobb stabilitást ér el, munkaidőt spórolunk, az ügyvezetőnek pedig több szabadidőt ad.
A képzések segítségével megtanuljuk, hogyan tudunk kitűnni a tömegből, hogyan szerezhetünk jó hírnevet. Jó vevőket, beszállítókat, munkatársakat tudunk magunknak találni, akiket meg is tudunk tartani. A belső folyamatainkat fel tudjuk gyorsítani, ezáltal növekvő bevételre, stabil pénzügyi háttérre teszünk szert."

ATINOX PLUSZ KFT.

TULAJDONOS

Szendrei Mihály - Aranykorona

Tulajdonos

TÖLTSD KI A CÉGTESZTET DÍJMENTESEN!

VIRÁG ZSOLT

"Személy szerint nagyon különleges, exkluzív lehetőségnek tartom, hogy a DMA képzésein keresztül elsajátítható az a TUDATOS VÁLLALKOZÓI GONDOLKODÁSMÓD, amely által bármilyen vállalkozás lépésről lépésre szilárd, biztonságos alapokra helyeződik és ezzel megerősödik!"

AUTOKHITELRE.HU

TULAJDONOS

Dudik Attila - ATInox Plusz Kft.

Tulajdonos

IGÉNYELD A VÁLLALATI TÉRKÉPET DÍJMENTESEN!

DESSISLAVA DIMITROVA

Attila könyve - a Nem Termel a Munkatárs? - zseniálisan mutatja be azokat a buktatókat, amik a cég fejlődésének útjában állnak.

Ezek azok, amelyek miatt a cégvezetők nem tudják elérni a termelést. Emiatt egyedül igyekeznek elvégezni a tennivalókat és ezért nem marad idejük semmire.

Attila nagyon részletesen, több példán keresztül végigvezeti az olvasót, hogy mit kell tennie pontosan ha sikerre és szabadidőre vágyik!

ALPHASONIC KFT.

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

Molnár Zoltán - Royal Mosoda

Tulajdonos

IGÉNYELD AZ ÜZLETI KÖNYVÜNKET DÍJMENTESEN!

Névtelen terv (68).png

ÉRDEKEL, HOGYAN KEZELD A MUNKATÁRSAIDAT, AMIKOR NEM TARTJÁK A SZAVUKAT, VAGY NEM VÉGZIK EL A FELADATUKAT?

IRATKOZZ FEL AZ ONLINE MAGAZINUNKRA, ÉS TANULJ GYAKORLATI VEZETŐI ESZKÖZÖKET, MELYEKET EGYBŐL ALKALMAZNI TUDSZ A CÉGEDBEN!

HAVI 10.000+ OLVASÓ

HAVI 8 ÜZLETI CIKK

DÍJMENTES FELIRATKOZÁS

Iratkozz fel kötelezettségmentesen, és amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni, ha úgy érzed!

DMA LOGO 1.1.png

3508 Miskolc, Csabavezér út 27.