NAGYOBB STABILITÁS, TÖBB SZABADIDŐ!

TÖBB SZABADIDŐ EGY VEZETŐNEK?

Egy munkavállaló és egy vezető mindig máshogy látja erre a kérdésre a választ, mert a témának teljesen a két másik felén vannak. Kell-e a vezetőnek szabadidő? Esetleg túl sok is a szabadideje, és többet kellene dolgoznia? Legyen hatékonyabb az időmenedzsmentje? Egy szó, mint száz, mennyi ideje legyen egy vezetőnek?

Először is azzal kell kezdenünk, hogy mit is értünk a vezető, illetve a szabadidő alatt.

 

Vezető szó jelentése:

Csoportot irányító személy, aki összehangolja, megszervezi egy csoport közös célját megvalósító tevékenységeket.

Tehát a vezető nem az, aki megcsinálja a feladatot, hanem aki végigköveti azokat. Ha azt érzed, hogy vezető vagy és mindent Neked kell megcsinálnod, befejezned, akkor már régen rossz úton vagy.

 

Szabadidő szó jelentése:

Amikor nem foglalkozunk munkával, és amely időszakot pihenésre, szórakozásra stb. használhatunk.

Tehát, amikor a vezető nem dolgozik, kizárólag azt nevezzük szabadidőnek. Lehet, hogy valaki nagyon-nagyon szereti a szakmáját, de akkor sem a szakmájának az űzése a szabadidő, hanem maximum abban az irányítás, a vezetés. De sajnos ez nagyon ritka.

Kell-e több szabadidő egy vezetőnek?

 

Általában azt találjuk, hogy a vezetők kimerültek, nincs semennyi idejük, és a legrosszabb esetekben még sok pénzt sem keresnek. Eléggé rossz helyzetben vannak.

Mindent Ők csinálnak meg a munkatársak helyett, illetve ha valamit a munkatárs nem old meg, akkor lehet, hogy még jól le is hordja Őket.

Biztos látod, hogy sajnos ez nem célravezető, és a munkatársak elkezdenek elvándorolni, új munkahelyet keresni, a vezetőnek még kevesebb ideje lesz és stresszelni is fog rendesen.

 

Alapvetően, amit kell látni, hogy egy vezető az, aki a hátán hordja a céget. Ő az, aki miatt elkészülnek a munkák, és miatta halad a cég úgy, ahogy.

Lehet ez a vezető akár más ember, akár Te is. Teljesen lényegtelen. Egyetlen ami számít, hogy a vezető igenis megérdemli azt, hogy legyen szabadideje.

Muszáj lennie, hiszen ha nincsen, akkor a cég elkezd lefelé menni a lejtőn, és onnan már nehezen van csak visszaút.

Hogyan lehet egy vezetőnek több ideje?

 

Hát igenis egy vezetőnek kell arra szánnia időt, hogy fejlődjön, tanuljon, fejlessze a cégét. Amikor egy vezető elkezd fejleszteni, fejlődni, akkor kell bele tennie egy kis időt abba, hogy megtanuljon új dolgokat, csak sajnos néha azzal nem számolnak, hogy ezt 1000-szeresen fogja visszanyerni a cég, illetve mindenki a cégben.

Kezdd el fejleszteni a vállalkozásod. Ezzel tudsz rengeteg szabadidőt felszabadítani a cégedből, és így tudsz kijönni a cégedből, nem még jobban befelé menni.

 

Igenis megérdemled, hogy legyen több szabadidőd! Ahogy írtam is, miattad megy a cég, miattad működik és miattad jutott el oda, ahol most is tart. Megérdemled a nagyobb stabilitást és a több szabadidőt is!

Úgyhogy ne habozz!

Kezdj el fejleszteni!

 

Így máris szintet tudsz lépni a vállalkozásoddal!

Remélem tudtál ebből tanulni és akár ihletet nyerni.

 

Ha érdekel még hasonló téma, akkor nézd meg egy másik cikkünket a HATÉKONY IDŐGAZDÁLKODÁS - RÓL ITT!

SZERETNÉL LÉPÉST TENNI EGY STABILABB CÉG FELÉ?

AKKOR IGÉNYELD A VÁLLALATI TÉRKÉPET DÍJMENTESEN!

A Vállalati Térkép egy olyan eszköz, mely utat mutat ahhoz, hogy egy cégvezetőnek hogyan lehet stabilabb cége és több szabadideje, tehát hogyan tud szintet lépni a vállalkozásával!

TAPASZTALAT A VÁLLALATI TÉRKÉPRŐL!

"A DMA Vállalati Térkép jól megjeleníti azokat a tájékozódási pontokat, melyek a kívánt cél, azaz egy jól működő, konfliktusoktól és probléma halmazoktól mentes, töretlenül fejlődő cég eléréséhez vezetnek. Egy ilyen vállalatban a tulajdonos és vezetőség az operatív tevékenységek helyett a virágzó jövő megteremtésén munkálkodik úgy, hogy az különösebb erőfeszítés helyett inkább egy sikerekben gazdag élvezetes játszmát jelent.

Ehhez a cég valamennyi munkatársa és partnerei elégedett és együttműködő magatartással járulnak hozzá. A DMA szolgáltatása a Vállalati Térképre épülő navigációs rendszer, ami a konkrét felhasználó lehetőségeit figyelembe véve végigvezet a leggyorsabb útvonalon. Gyakorlati és kézzel fogható eszközöket ad az elvárt eredmény mielőbbi legpontosabb megvalósításához."

ILLÉS GÁBOR - VÖRSAS KFT. - TULAJDONOS

Névtelen terv (68).png

ÉRDEKEL, HOGYAN KEZELD A MUNKATÁRSAIDAT, AMIKOR NEM TARTJÁK A SZAVUKAT, VAGY NEM VÉGZIK EL A FELADATUKAT?

IRATKOZZ FEL AZ ONLINE MAGAZINUNKRA, ÉS TANULJ GYAKORLATI VEZETŐI ESZKÖZÖKET, MELYEKET EGYBŐL ALKALMAZNI TUDSZ A CÉGEDBEN!

HAVI 10.000+ OLVASÓ

HAVI 8 ÜZLETI CIKK

DÍJMENTES FELIRATKOZÁS

Iratkozz fel kötelezettségmentesen, és amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni, ha úgy érzed!

DMA LOGO 1.1.png

3508 Miskolc, Csabavezér út 27.