Árazástechnika - 4.jpg

SZERETNÉL LÉPÉST TENNI EGY STABILABB CÉG FELÉ?

A Vállalati Térképen szereplő módszerek olyan cégfejlesztési eszközök, melyek minden cégben megtalálhatóak, és minden vezető számára könnyen elsajátíthatóak.

VÁLLALATI

TÉRKÉP

Olyan cégfejlesztési eszközöket mutat be, amelyeket ha bevezetsz a cégedbe,

valóban lesz változás.

20190726_DMA_Arazas_056 (2).jpg

HOGYAN IGÉNYELD A VÁLLALATI TÉRKÉPET?

IGÉNYLÉS

Ennek az oldalnak az alján kitöltöd a formot, amivel díjmentesen igényled a Vállalati Térképet.

KÉZBESÍTÉS

Elküldjük számodra e-mailben, illetve igény esetén (plusz díj nélkül) kipostázzuk a Vállalati Térképet.

KONZULTÁCIÓ

A Vállalati Térképen levő eszközök bemutatásához díjmentesen biztosítunk egy Online Konzultációt.

20190726_DMA_Arazas_055.jpg

MEGREKEDTÉL EGY SZINTEN A VÁLLALKOZÁSODDAL?

DMA - Vállalati Térkép kép.png

A Térkép még magában nem váltja meg a világot, viszont rengeteg hasznos információt tudsz vele elsajátítani, melynek segítségével lehet stabil céged, több szabadidővel.

Esetleg keresed a lehetőséget a Cégfejlesztésben, de nem tudod hogyan kezdj bele?

A vállalkozások 96%-a zár be az első 10 évében, mert nincsenek meg azok a vezetői eszközök a cégben. Ezekre az eszközökre szüksége lenne a munkatársaknak, vezetőknek, hogy a lehető leghatékonyabban és a legkevesebb időhiánnyal és stresszel tudják elvégezni a feladatokat.

A Vállalati Térkép egy stabil pontot ad a Cégfejlesztés terén és bemutatja azokat a területeket, amik a Te cégedben is megtalálhatóak és elsajátíthatóak.

IGÉNYELD A VÁLLALATI TÉRKÉPET DÍJMENTESEN!

TAPASZTALAT A VÁLLALATI TÉRKÉPRŐL

"A DMA Vállalati Térkép jól megjeleníti azokat a tájékozódási pontokat, melyek a kívánt cél, azaz egy jól működő, konfliktusoktól és probléma halmazoktól mentes, töretlenül fejlődő cég eléréséhez vezetnek. Egy ilyen vállalatban a tulajdonos és vezetőség az operatív tevékenységek helyett a virágzó jövő megteremtésén munkálkodik úgy, hogy az különösebb erőfeszítés helyett inkább egy sikerekben gazdag élvezetes játszmát jelent.

Ehhez a cég valamennyi munkatársa és partnerei elégedett és együttműködő magatartással járulnak hozzá. A DMA szolgáltatása a Vállalati Térképre épülő navigációs rendszer, ami a konkrét felhasználó lehetőségeit figyelembe véve végigvezet a leggyorsabb útvonalon. Gyakorlati és kézzel fogható eszközöket ad az elvárt eredmény mielőbbi legpontosabb megvalósításához."

ILLÉS GÁBOR - VÖRSAS KFT. - TULAJDONOS

DMA LOGO 1.1.png
 
Névtelen terv (68).png

ÉRDEKEL, HOGYAN KEZELD A MUNKATÁRSAIDAT, AMIKOR NEM TARTJÁK A SZAVUKAT, VAGY NEM VÉGZIK EL A FELADATUKAT?

IRATKOZZ FEL AZ ONLINE MAGAZINUNKRA, ÉS TANULJ GYAKORLATI VEZETŐI ESZKÖZÖKET, MELYEKET EGYBŐL ALKALMAZNI TUDSZ A CÉGEDBEN!

HAVI 10.000+ OLVASÓ

HAVI 8 ÜZLETI CIKK

DÍJMENTES FELIRATKOZÁS

Iratkozz fel kötelezettségmentesen, és amilyen gyorsan feliratkoztál, olyan gyorsan le is tudsz iratkozni, ha úgy érzed!

DMA LOGO 1.1.png

3508 Miskolc, Csabavezér út 27.