ZŰRZAVAR

HOGYAN STABILIZÁLD A MUNKATÁRSAKAT EGY BIZONYTALAN HELYZETBEN?

KONKRÉT ESZKÖZÖKKEL, GYAKORLATOKKAL, VÍRUSMENTESEN! :)

IGAZ ADATOKKAL

NEM BESZÉLÜNK MELLÉ!

GYAKORLATIASAN

LESZ ÉRTELME ELOLVASNOD!

HA AZT MONDOD NEM VOLT ÉRTELME MGEVENNI

VISSZA ADJUK A PÉNZED!

KOKNRÉT MEGOLDÁSOK A BIZONYTALAN HELYZETEKRE

HOGY STABILABB CÉGED LEHESSEN!

STABILABB CÉGET SZERETNÉL?

AKKOR VEDD MEG!

Sajnos bizony megesik, hogy fenn állnak olyan helyzetek, amikor bizony egy munkatárs nem stabil, sőt olyan bizonytalanságban van, amit ki se lehet számítani előre.

Az ilyen hasonló helyzetekre írtuk ezt az E-Könyvet.

A most fennálló helyzet miatt, ami Magyarországon van, inkább E-Könyv formájában adjuk ki ezt a könyvet, hiszen így mégis csak egyszerűbb.

Ennek a könyvnek a fő célja, hogy minél több vállalkozónak tudjunk segíteni, akiknek esetleg problébájuk akadt ebben a témában. Márpedig sajnos rengeteg vállalkozó került most bajba. Reméljük, hogy a célunk elérjük és ezzel valóban tudunk igaz adatokat adni Neked és segíteni.

MOST MEG TUDOD VENNI 2990 FT-ÉRT

Miután megrendelted, e-mailben fogsz kapni egy Vállalati Térkép-et, majd amilyen hamar lehet, felvesszük veled a kapcsolatot az utalással kapcsolatban.

DMA LOGO 1.1.png
Közelgő Online Üzleti Akadémiák - PRÓBÁLD KI DÍJMENTESEN!
Fri, Apr 10
Ahol éppen vagy!
HOGYAN KEZELD A GYORS VÁLTOZÁSOKAT A CÉGEDBEN? - bevezetés
Kiváncsi vagy, hogyan kezeld a cégedben a gyorsan beáramló változásokat? Esetleg szeretnéd még stabilabban viselni ezeket a változásokat? Csatlakozz be díjmentesen és hallgasd meg hogyan tudod kezelni ezeket a szituációkat konkrét gyakorlatokkal.
Share
Fri, Apr 17
Ahol éppen vagy!
VÁLSÁGKEZELÉS A CÉGEDBEN - bevezetés
Kiváncsi vagy, hogyan kezeld a válságos időszakokat a cégedben? Esetleg szeretnéd stabilan átvészelni a válságos helyzeteket? Csatlakozz be díjmentesen és hallgasd meg hogyan tudod kezelni ezeket a szituációkat konkrét gyakorlatokkal.
Share